Nest ۰
سبد خرید شما خالی است
راهنمای مصرف روزانه گردو

راهنمای مصرف روزانه گردو

آجیل

 

مغز گردو 

گردو از مغزهای خوراکی پرخاصیت است که ارزش غذایی بالا و خواص سلامتی متعددی دارد. این مغز خوشمزه با وجود اسیدهای چرب امگا-3، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها از پرخاصیت های مغزهای گیاهی موجود است. در ادامه در مورد خواص متعدد مغز گردو اطلاعاتی آورده شده و همچنین میزان مصرف روزانه گردو مشخص شده است.

اگر مایل به خرید گردو هستید؛ می توانید از تمامی محصولات موجود در سایت دیدن کنید و سپس در صورت تمایل اقدام به خرید کنید.

خواص غذایی گردو

اسیدهای چرب امگا-3

اسید چرب امگا 3 از مفیدترین مواد مغذی است که برای بدن بسیار مفید و در کاهش التهاب ها، بهبود عملکرد مغزی و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی موثر است. یکی از مهمترین اسیدهای چرب امگا 3 اسید آلفا لینولنیک است که به وفور در مغز گردو دیده می شود و برای کاهش فشار خون و کنترل سطح کلسترول مفید است. 

مقداری گردو و گردوشکن

ویتامین‌ها

گردو منبع غنی ویتامین E، ویتامین B6 و فولیک اسید است. به دلیل وجود آنتی اکسیدان از بدن در برابر اکسیداسیون مراقبت می کند و در نتیجه در سلامتی بدن، پوست و مو بسیار مفید است. همچنین ویتامین بی 6 موجود برای تقویت سیستم ایمنی و بهبود متابولیسم پروتئین ها مفید و ضروری است. فولیک اسید نیز یک ماده مغذی می باشد که مصرف آن برای زنان باردار توصیه می شود و در سلامتی جنین و پیشگیری از بیماری های مادرزادی موثر است. 

مواد معدنی

اصلی ترین مواد معدنی گردو شامل منیزیم، مس، فسفر و منگنز است. منگنز نقش موثری در متابولیسم کربوهیدرات ها، چربی ها و حفظ سلامت استخوان ها دارد. فسفر نیز برای تولید انرژی بدن و همچنین تشکیل استخوان ها و دندان ها نقش حیاتی دارد. مس دیگر ماده معدنی موجود در گردو موجب تولید سلول های قرمز خون شده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. در نهایت منیزیم برای تنظیم عملکرد اعصاب و عضلات، حفظ سلامت استخوان ها و کنترل سطح قند خون موثر می باشد. 

آنتی‌اکسیدان‌ها

یکی دیگر از مواد مفید موجود در گردو آنتی اکسیدان ها می باشند؛ آنتی اکسیدان های موجود در گردو شامل پلی فنول و ملاتونین هستند که در جلوگیری از اکسیداسیون و آزاد شدن رادیکال های آزاد موثرند. آنتی اکسیدان ها در پیشگیری از سرطان و بیماری های خود ایمنی نقش موثری دارند. 

فیبر

یکی دیگر از منابع مفیدی که در گردو وجود دارد؛ فیبر است. فیبر در بهبود عملکرد گوارش بدن و جلوگیری از کلسترول و فشار خون نقش دارد. همچنین وجود فیبر برای کنترل وزن بدن نیز بسیار مفید است. 

مقدار توصیه شده مصرف روزانه گردو

با مصرف روزانه گردو شما می توانید از مزایای متعدد این ماده غذایی نهایت استفاده را ببرید. البته باید توجه داشته باشید بهترین میزان برای مصرف روزانه گردو 28 تا 56 گرم است، میزان آن در حدود 7 تا 14 گردو کامل می باشد. 

توجه داشته باشید که رعایت میزان مصرف روزانه باعث می شود تا بتوانید بهترین نتیجه را از خوردن گردو ببرید. در ادامه می توانید میزان مصرف روزانه برای دستیابی به فواید مورد انتظار را مشاهده کنید. 

کنترل وزن

یکی از مواردی که در مصرف گردو حائز اهمیت است، کنترل وزن می باشد. با توجه به اینکه گردو چربی بالایی دارد؛ موجب احساس سیری می شود؛ البته همین موضوع باعث می شود تا کالری بالایی نیز داشته باشد و در نتیجه به راحتی باعث چاقی شود. بر همین اساس شما باید مقدار مشخص شده را مصرف نمایید تا هم بتوانید از مزایای مصرف گردو برخوردار شوید و همچنین به چاقی مبتلا نشوید. 

تامین مواد مغذی ضروری

از مهمترین مزایای مصرف روزانه گردو به مقدار توصیه شده تامین مواد معدنی و مغذی مورد نیاز بدن است. شما می توانید با مصرف روزانه و منظم گردو ویتامین ها و سایر مواد معدنی بدن تان را به دست آورید. 

یه کاسه مغز گردو و چندین گردو با پوست

پیشگیری از بیماری‌ها

مورد بعدی که جز فواید مصرف گردو است، پیشگیری از بیماری ها است. شما با استفاده از گردو و دریافت مواد مغذی موجود در آنها علاوه بر بهبود سیستم ایمنی بدن می توانید بهتر در برابر بیماری ها مقاومت کنید و از فواید بیشمار این ماده غذایی استفاده نمایید. 

نحوه مصرف گردو

برای برخورداری از فواید گوناگون گردو به روش های مختلف می توانید از این ماده غذایی استفاده نمایید. نحوه مصرف گردو به روش های زیر است: 

  • مصرف گردو به صورت خام در صبحانه یا به صورت میان وعده
  • افزودن گردو به انواع سالادها؛ گردو در سالاد علاوه بر خوش طعم کردن سالاد به افزایش ارزش غذایی و احساس سیری در اثر استفاده از گردو نیز کمک می کند. 
  • مصرف گردو همراه با ماست و غلات؛ افزودن گردو به ماست، غلات صبحانه و اوتمیل باعث می شود تا یک وعده غذایی کامل به دست آید که هم مفید است و هم احساس سیری به شما می دهد. 
  • یکی دیگر از موارد مصرف گردو استفاده از آن در تهیه کیک و انواع دسرها است. 

نکات مهم در مصرف گردو 

  • بررسی وجود حساسیت: برخی از افراد به گردو حساسیت دارند و بر همین اساس در صورت مصرف این ماده غذایی دچار مشکلات عدیده و واکنش آلرژیک می شوند. برای همین موضوع حتما باید دقت کنید به گردو حساسیت نداشته باشید. 
  • میزان کالری: گردو یکی از مواد غذایی پرکالری است؛ برای همین توصیه می شود تا گردو را به اندازه مصرف کنید تا دچار مشکل چاقی نشوید. 
  • نگهداری گردو باید در جای خشک و خنک و به دور از رطوبت باشد تا کیفیت محصول حفظ شود. 

نتیجه گیری

رعایت میزان مصرف توصیه شده به شما کمک می کند تا هم بتوانید از مزایای بیشمار گردو برخوردار شوید و در عین حال به مشکلات دیگری چون چاقی دچار نشوید. بنابراین سعی کنید روزانه بین 28 تا 56 گرم گردو را با توجه به سن، وزن و شرایط بدنی خود دریافت کنید. برای دریافت قیمت عمده گردو و خرید آن از مجموعه اروم خشکبار می توانید انواع گردوی موجود در سایت را مشاهده کنید. 

 
 
برچسب ها:
منتشر شده توسط: مریم علیزاده در ‫۸ ماه قبل، شنبه ۹ تیر ۱۴۰۳، ساعت ۱۸:۵۴